Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini evli görmek

Rüyada sevgilisini evli görmek

Rüyada sevgilisini evli görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini evli gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle evli olduğunu görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, güzel huylarını terk edeceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayırla yad etmeye, hayata karşı cesaretini kıracağına alamet eder.

Rüyada evli biriyle sevgili olmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle evli olduğunu görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, aile içinde saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini evli görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli biriyle sevgili olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments