Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık topuklu ayakkabı görmek

Rüyada açık topuklu ayakkabı görmek

Rüyada açık topuklu ayakkabı görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada açık topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Rüyada açık topuklu ayakkabı görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı topuğu görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, eskileri yâd edeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerinin karışacağına tabir olunur.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments