Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, başarılarının daim olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kanuni, hukuksal veya duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek başarı kazanılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek bereketinin artacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments