Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek hayat daha olumlu bakılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek deniz aşırı işler yapılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, terfi alamayacağına delalet eder.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, en yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments