Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek kolaylığa kavuşacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada renkli topuklu ayakkabı görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kolaylık elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kazancın artacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalettir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments