Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet eder.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek gelirinden yana memnun olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments