Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek sorunlarını gidereceğine, malının da eksilmeyeceğine, ev sahibi olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, tamamlanmadan kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatından razı geleceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, fakirleşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek rızkın ve kazancın artacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments