Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı topuğu görmek

Rüyada ayakkabı topuğu görmek

Rüyada ayakkabı topuğu görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabı görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı topuğu görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yüzünün de güleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü topuklu ayakkabı görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments