Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak

Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak

Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, işini büyüteceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuktan diken çıkarmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuktan iğne çıkarmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, karlı işlere gireceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı topuğu görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen erkek görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli topuklu ayakkabı görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments