Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire satın almak

Rüyada daire satın almak

Rüyada daire satın almak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada daire satın almak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada daire satın aldığını görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada daire satın almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman dairesi satın almak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde beklemek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada daire anahtarı görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok üzüntü duyulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada geniş daire görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Rüyada nikah dairesi görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments