Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire satın aldığını görmek

Rüyada daire satın aldığını görmek

Rüyada daire satın aldığını görmek masa başı bir işe girileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, başarılı adımlar atacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada daire satın aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada daire satın aldığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada daire satın almak Allah katında yükseleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman dairesi satın almak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada boş daireler görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan daireler görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada daire sahibi olmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada nikah dairesi görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments