Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesinde olmak

Rüyada devlet dairesinde olmak

Rüyada devlet dairesinde olmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, yeni mekânlara gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Rüyada devlet dairesi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesinde olmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine yorulur.

Rüyada devlet dairesinde beklemek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesine girmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinin günden güne açılacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesine gitmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments