Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire kiralamak

Rüyada daire kiralamak

Rüyada daire kiralamak sağlık ve şifa bulacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Rüyada daire kiralamak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada daire kiralamak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yeni siparişler alacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik kiralamak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyeri kiralamak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yeni ev kiralamak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, böylece hayatından memnun olacağına işarettir.

Rüyada evini kiraladığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yazlık kiralamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalettir.

Rüyada evini kiralamak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına inanılır.

Rüyada beyaz araba kiralamak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments