Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vergi dairesi görmek

Rüyada vergi dairesi görmek

Rüyada vergi dairesi görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada vergi dairesi gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada vergi dairesi görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada vergi memuru görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada vergi borcu olduğunu görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vergi borcu görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada vergi görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada vergi vermek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vergi levhası görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına alamet eder.

Rüyada vergi ödemek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments