Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni daireye taşınmak

Rüyada yeni daireye taşınmak

Rüyada yeni daireye taşınmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeni daireye taşınmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada yeni daireye taşınmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, iyileşeceğine, çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada daireye taşınmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Rüyada apartman dairesine taşınmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına tabir olunur.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni daire görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir daire görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada apartman dairesi satın almak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada daire çizmek aradaki buzları eriteceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments