Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven dairesi görmek

Rüyada merdiven dairesi görmek

Rüyada merdiven dairesi görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, haksızlık yapmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sıkıntıların biteceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulur.

Rüyada merdiven dairesi gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada merdiven dairesi görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına tabir olunur.

Rüyada daire kapısı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde beklemek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesi görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yeni bir yol tutulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak çok başarılı işlere adım atacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tapu dairesi görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ev daire görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, gelirinden yana memnun olacağına inanılır.

Rüyada daire ev görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılarının geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments