Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire satmak

Rüyada daire satmak

Rüyada daire satmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada daire satmak gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada daire satmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kazancını katbekat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada boş bir daire görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada satılık daire görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir daire görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada daire anahtarı görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada daire amirini görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hasta ve zor geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada daire almak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde olmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments