Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli arkadaşını hamile görmek

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, zahmet veren işlerin artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek sıkıntılarını çözeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bayanı hamile görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada evli kızını hamile görmek imkânsızı başaracağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada evli ve hamile olmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments