Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadını hamile görmek

Rüyada evli bir kadını hamile görmek

Rüyada evli bir kadını hamile görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, başarısız olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadını hamile gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet eder.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yönetici makamına oturacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada evli ve hamile görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada evli olmadan hamile olmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments