Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli ve hamile olmak

Rüyada evli ve hamile olmak

Rüyada evli ve hamile olmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, onlar için çabalayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, aniden evlilik kararı alacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olmak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına yorulur.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evli bayanı hamile görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kızını hamile görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments