Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kızını hamile görmek

Rüyada evli kızını hamile görmek

Rüyada evli kızını hamile görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada evli kızını hamile gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken ani karar almamaya özen gösterin.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evli kızını hamile görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, bir sıkıntıya girmeye, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments