Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına inanılır.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek asosyal bir insan haline geleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalettir.

Rüyada evli kızını hamile görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek yeni kapılar açılacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli hamile olduğunu görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada evli bayanı hamile görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments