Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada evli olmadan hamile olmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, hastalıkların son bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, büyük başarılar kazanacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada evli hamile olduğunu görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, manevi mutluluğu tadacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments