Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kesesinin dolacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evlerin su altında kaldığını gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sular altında kalmak büyük başarıların göğüsleneceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suların altında kalmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, iftiraya uğrayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyu altında kalmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments