Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kendisini mutsuz edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada caminin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada su altında cami görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada su altında nefessiz kalmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet eder.

Rüyada aniden sular altında kalmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada su altında kalmak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada suların altında kalmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada suyun altında kalmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments