Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altında kalmak

Rüyada suyun altında kalmak

Rüyada suyun altında kalmak maddi gücünü kaybedeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, dik durmaya çalışacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altında kalmak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek her zaman çok mutlu olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada suların altında kalmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada su altında kalmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun altında kalmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sular altında kalmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments