Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların altında kalmak

Rüyada suların altında kalmak

Rüyada suların altında kalmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada suların altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret eder.

Rüyada suların altında kalmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek kazançlı işlere girileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, başarı elde edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında kalmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşama hevesinden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments