Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kısmetlerinden olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada aniden sular altında kalmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sevdiklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altında kalmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada sular altında kalmak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyu altında kalmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments