Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyu altında kalmak

Rüyada deniz suyu altında kalmak

Rüyada deniz suyu altında kalmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyu altında kalmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada deniz suyu altında kalmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz altında kalmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin altında kalmak rahata kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayaller kurulacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişisel kavgaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında kalmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına işaret eder.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments