Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek kazancının günbegün artacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, şansının kendisinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin düzeleceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerin altında kalmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunların tarihe karışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalettir.

Rüyada su altında kalmak akıllı adımlar atacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin bir anda azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments