Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sular altında kalmak

Rüyada sular altında kalmak

Rüyada sular altında kalmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, adının ülke dışında yayılacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Rüyada sular altında kalmak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, mallarının artacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyu altında kalmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sevap işleyeceğine delalet eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments