Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlerin bombalandığını görmek

Rüyada evlerin bombalandığını görmek

Rüyada evlerin bombalandığını görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada evlerin bombalandığını gördüyseniz:

  • Doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalet eder.

Rüyada ses bombası görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada el bombası patlatmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlayan bombalar görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, güzel bir yola çıkılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bombalandığını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalettir.

Rüyada el bombası görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, zorlukların bir anda biteceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments