Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bombası patlatmak

Rüyada el bombası patlatmak

Rüyada el bombası patlatmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, mallarının da hayırlı olacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada el bombası patlatmak gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada el bombası patlatmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işarettir.

Rüyada patlayan bombalar görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada el bombası görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el bombası attığını görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada el bombası atıldığını görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada el bombası atmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Rüyada evinin bombalandığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments