Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir şehrin bombalandığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehrin bombalandığını görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada okulun bombalandığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bombalandığını görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada patlayan bombalar görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet eder.

Rüyada uçak bombası görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada bombadan kaçmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada savaş bombası görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments