Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan bombalar görmek

Rüyada patlayan bombalar görmek

Rüyada patlayan bombalar görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, geçiminin güçleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlayan bombalar gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Rüyada patlayan bombalar görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet eder.

Rüyada el bombası patlatmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada evinin bombalandığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Rüyada ses bombası görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, mallarının da hayırlı olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına tabir olunur.

Rüyada sis bombası görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçaktan bombalanmak şansın yaver gideceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek parasının ve malının artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada gaz bombası görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments