Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ses bombası görmek

Rüyada ses bombası görmek

Rüyada ses bombası görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, işlerin düşeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ses bombası gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ses bombası görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada atom bombası görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bombadan kurtulmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bombacı görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bombalandığını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada gaz bombası görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments