Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombalı saldırıya uğramak

Rüyada bombalı saldırıya uğramak

Rüyada bombalı saldırıya uğramak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bombadan kaçmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada okulun bombalandığını görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada el bombası patlatmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulur.

Rüyada el bombası attığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bombalardan kaçmak sağlık sorunun kalmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments