Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bombası görmek

Rüyada el bombası görmek

Rüyada el bombası görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada el bombası gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada el bombası atmak eline güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Rüyada el bombası patlatmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el bombası attığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada el bombası görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada el bombası atıldığını görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada şehrin bombalandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada bombacı görmek hasret çekenlerin buluşacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada savaş bombası görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments