Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombalandığını görmek

Rüyada bombalandığını görmek

Rüyada bombalandığını görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisi için mal mülk alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, imkânlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bombalandığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada uçaktan bombalanmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sis bombası görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Rüyada atom bombası görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Rüyada el bombası attığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına inanılır.

Rüyada bombalandığını görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bombadan kurtulmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş bombası görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada bombalardan kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments