Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanlar görmek

Rüyada apartmanlar görmek

Rüyada apartmanlar görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, masrafların altında kalacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada apartmanlar gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada apartman bahçesi görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada apartman girişi görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi apartmanını görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada apartmanı yıkamak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden inmek yaşanan yokluğun biteceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, şan şöhret kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek neşesinin yerine geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments