Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeye karar vermek

Rüyada evlenmeye karar vermek

Rüyada evlenmeye karar vermek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evlenmeye karar vermek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada evlenmeye karar vermek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Rüyada evlenme kararı almak net bir bakış açısı kazanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bunun da geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet eder.

Rüyada ev almaya karar vermek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, gelirinin daimi olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kararsız olduğunu görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Rüyada kararmış yüzük görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kararmış altın görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayrılık kararı almak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments