Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenme kararı almak

Rüyada evlenme kararı almak

Rüyada evlenme kararı almak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada evlenme kararı almak gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ev almaya karar vermek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmeye karar vermek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenme kararı almak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada nişan kararı almak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kararmış görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek kazancının ve rızkının düşeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments