Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almaya karar vermek

Rüyada ev almaya karar vermek

Rüyada ev almaya karar vermek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev almaya karar vermek gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada ev almaya karar vermek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba almaya karar vermek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmeye karar vermek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenme kararı almak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada kararmış kolye görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada ayrılma kararı almak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada karar vermek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments