Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle evlenme kararı almak

Rüyada biriyle evlenme kararı almak

Rüyada biriyle evlenme kararı almak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, prestij sahibi olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada ev almaya karar vermek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalet eder.

Rüyada evlenmeye karar vermek Allah’ın yolundan gideceğine, imkanlarının genişleyeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak dertlerin bölüşüleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulur.

Rüyada evlenme kararı almak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada kararmış muz görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapanmaya karar vermek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Rüyada elinin kararmasını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik kararı almak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments