Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış yüzük görmek

Rüyada kararmış yüzük görmek

Rüyada kararmış yüzük görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, güzel bir hayatı olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada kararmış yüzük gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Rüyada kararmış yüzük görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok büyük paralar kazanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulur.

Rüyada kararmış gümüş yüzük görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada evlilik kararı vermek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karar vermek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hava kararması görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kararsız olmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments