Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılık kararı almak

Rüyada ayrılık kararı almak

Rüyada ayrılık kararı almak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yanlış adımlar atacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada ayrılık kararı almak gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ayrılma kararı almak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayrılık kararı almak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zenginlik elde edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kararmış görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karar defteri görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına yorulur.

Rüyada kararmış tencere görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kazancının da artacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev almaya karar vermek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments