Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararsız olduğunu görmek

Rüyada kararsız olduğunu görmek

Rüyada kararsız olduğunu görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, şansının da döneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, fakirlerin güleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kararsız olduğunu gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların son bulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada taşınmaya karar vermek iyileşeceğine, kısmet alacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek yapılan ortaklıkların bozulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kararmış görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik kararı almak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş yüzük görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments