Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış altın görmek

Rüyada kararmış altın görmek

Rüyada kararmış altın görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Rüyada kararmış altın gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada kararmış altın görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan kararı almak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işarettir.

Rüyada kararmış gümüş görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada birini kararmış görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kararmış muz görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada mahkeme kararı görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments