Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman böceği görmek

Rüyada apartman böceği görmek

Rüyada apartman böceği görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada apartman böceği gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Rüyada apartman böceği görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski apartman görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada apartmana tırmanmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada apartmandan atlamak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada uzun apartman görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş apartman görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman satın almak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments