Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski apartman görmek

Rüyada eski apartman görmek

Rüyada eski apartman görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, haneden birinin ayrılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski apartman gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski apartman görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılan apartman görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok güzel bir apartman görmek ümitsizliğe, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkık apartman görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Rüyada apartmanda kedi görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada apartman sahibi olmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ev apartman görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman içinde olmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments